UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. TÜRK MAGAZİN VE TV TARİHİNDE BİR İLK!.. TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK MAGAZİN KANALI “UÇANKUŞ TV” EYLÜL'ÜN İLK HAFTASI YAYINA BAŞLIYOR!

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. TÜRK MAGAZİN VE TV TARİHİNDE BİR İLK!.. TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK MAGAZİN KANALI “UÇANKUŞ TV” EYLÜL'ÜN İLK HAFTASI YAYINA BAŞLIYOR!

FLAŞ!.. SON DAKİKA!.. TÜRK MAGAZİN VE TV TARİHİNDE BİR İLK!.. TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK MAGAZİN KANALI “UÇANKUŞ TV” EYLÜL'ÜN İLK HAFTASI YAYINA BAŞLIYOR!

Türk müzik, magazin, sinema-dizi, TV sektörü, moda, cemiyet hayatı ve eğlence sektörünü çok ama çok yakından ilgilendiren “şok” bir gelişme!..

Türk magazin ve tv tarihinde bir ilk gerçekleşiyor!..

Aylardır büyük bir gizlilik ve titizlikle yapılan hazırlıklar nihayet sona erdi ve sadece evet sadece 4 gün sonra yepyeni bir kanal faaliyete geçiyor. Yılların bilgisi, birikimi, arşivi, ekibiyle, magazinde artık yepyeni bir dünya başlıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek “magazin kanalı” Uçankuş TV, Eylül'ün ilk haftası yayına başlıyor.

24 SAAT SADECE MAGAZİN, 24 SAAT CANLI YAYIN

Uçankuş TV, 4 gün sonra artık 7 gün 24 saat canlı yayında olacak ve hem Türkiye’nin dört bir yanından, hem de Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre v.s bir çok Avrupa ülkesinden canlı olarak izlenebilecek.

Uçankuş TV aynı zamanda televizyon dışında, anında internet üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek.

SABAH-AKŞAM PROGRAMLARIYLA DOPDOLU BİR KANAL

Kanalın genel yapısı büyük kanallarla aynı…

Ancak her şey magazin üzerine kurulu…

Fakat magazinle paparazzi kelimesini birbirine karıştırmamak gerek…

Özellikle son dönemlerde sadece bar-gece kulübü kapılarında yakalananların yayınlandığı yayınlara büyük bir hatayla “magazin sadece bu” gözüyle bakılırken, Uçankuş TV, bu yanılgıyı kıracak.

Çünkü aslında esas magazin, hayatın vazgeçilmez bir gerçeği…

Uçankuş TV, varlığı ve kalitesiyle bunu göstermeyi hedefliyor.

Stüdyolar v.s her şey hazır… Aylar önce planlandı, çizildi ve hazırlandı, bitti. Sadece yayın gününü ve sunucularını, yorumcularını, konuklarını bekliyor.

Sabah programlarında en güçlü isimler ve konuklar canlı yayınlarda yer alacak.

Aynı şekilde günün diğer saatleri de prototip olarak planlandı ve bir kısım sunucu ve yorumcularla da anlaşmaya varıldı.

Kanalın ana haber bülteni de tamamen magazin haberleri üzerine kurulu olacak. Ayrıca saat başı magazin haberleri de olacak.

MÜZİK, DİZİ, SİNEMA, TV, MODA, CEMİYET HAYATI VE EĞLENCE SEKTÖRÜ

Kendi sektörünün en önemli isimleri ya konuk olarak ya da sunucu-yorumcu olarak Uçankuş TV’nin yayınlarında olacak.

Müzikte, en iyi klipler, top 20’ler, top 10’lar; dizi setlerinden çekimler, röportajlar; en yeni filmlerin tanıtımı, röportajlar; televizyon dünyasında olup biten her şey ve her gün rating yorumları; moda dünyası; her yönüyle  eğlence sektörü, geceler, gündüzler, gidilecek yerler; cemiyet hayatından şık görüntüler; tabi ki ünlülerin işleri, kariyerleri, özel hayatları; aşkları v.s v.s magazin adına aklınıza ne geliyorsa 7/24 Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV’de olacak.

UÇANKUŞ TV’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ, MÜTHİŞ ÖTESİ ARŞİVİ!..

Uçankuş TV’nin en önemli özelliği; belki de bu kanalın Uçankuş Medya tarafından kurulmasının ve başlatılmasının en önemli nedeni, Uçankuş Medya’nın özel televizyonlar kurulduğundan beri son derece düzenli olarak bir köşede saklamaya başladığı müthiş ötesi arşiv

Kolay değil, 20 yıllık bir arşiv var.

Ünlü isimlerle ilgili ne isterseniz anında bulabiliyorsunuz.

Herhangi bir ünlünün ismini ele aldığınızda, sadece o kişiye özel, bir ay boyunca bile program yapabilirsiniz. Çünkü çekilen tüm ham bantlar saklanmış, belki de bugünü beklemiş.

20 yılda, belki de 3 nesil değişti!..

Şimdi ünlülerin tüm hayatları, acısıyla-tatlısıyla ekrana geldiğinde izleyenler çok şaşıracak. Her şeyi çok iyi takip eden, bildiğini düşünen insanlar bile çok şaşıracak. Çünkü ilk kez ekrana gelecek olan tonlarca görüntüyle karşılaşacaklar.

Unutulmaz aşklar, müthiş hatıralar, yıllara meydan okumuş şarkılar, aklınıza ne gelirse…

Bunların hepsi, her gün, günlük yapılacak tüm taze çekimlerin yanı sıra ekranda olacak. Ve kısa zamanda Türkiye’nin dört bir yanında çekim yapılmaya başlanacak.

Esas olarak; taze görüntüler, bu inanılmaz arşiv görüntüleriyle harmanlandığında tadına doyulmaz magazin programları ortaya çıkacak.

TÜM MAGAZİN SEKTÖRÜ SOLUKLANACAK VE UÇANKUŞ TV’DE KİMLER OLACAK?..

 

Uçankuş Medya aslında yıllardır dillendirdiği bir hayali gerçekleştiriyor.

Tüm magazine emek verenleri kucaklayan, bir patron bağımlılığı içinde olmayan, magazincilerin kendilerinin patronu oldukları, rahatça program yapacak ve görüşlerini, röportajlarını özgürce paylaşacakları programlar Uçankuş TV’de yer alacak.

Bildiğiniz, tanıdığınız bir çok gazeteci-televizyoncu çok yakında Uçankuş TV içindeki köşesinde yerini alacak.

Uçankuş TV, magazincilerin merkezi halinde bir adres olacak, başka başka gazete veya kanallarda çalışan arkadaşlar da, çalıştıkları kurumlardan rahatça izin alarak, tematik bir kanal olan; sadece bir magazin kanalı olan Uçankuş TV’de istedikleri köşeleri yaratabilecekler.

Yazılı basın, internet ve televizyon sektöründe yıllardır magazine gönül vererek çalışan arkadaşlar, kendilerinin kanalı olan Uçankuş TV içersinde bir araya gelip, kaynaşacak; aynı zamanda son yıllarda büyük ivme kaybetmiş olan magazin gazeteciliğinin de hak ettiği yere gelmesi için katkıda bulunacaklar.

Yıllardır saha çalışmasında olan muhabirler, kameramanlar için de ayrıca her zaman bir alternatif iş imkanı, adres olacak Uçankuş TV… 

Sonuçta, Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı olan Uçankuş TV, hiç kimseyle rakip değil… Tam tersi tüm magazin dünyasıyla el ele, kol kola olacak. Çeşitli kanallarda haftalık magazin programı yapan tüm arkadaşlarla, gazeteler ve internette görev yapan tüm magazin emekçileriyle el ele, kol kola Türkiye’nin ilk magazin kanalı ortaya çıkacak.

Müzik sektörünün en önemli müzik yapımcıları ve tabi ki müzik sektörünün perde arkasındaki en önemli isimleri radyocu arkadaşlarla da bir çok konuda işbirliği yapılacak. Kral Tv, Number One, Power, Dream ve diğer önemli müzik kanallarıyla da, Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV olarak her türlü işbirliğinde bulunulacak. Bu kanalların ve radyoların da tüm magazin yönleri, aralarındaki tatlı rekabetler de müziğin magazini olarak sadece 4 gün sonra Eylül'ün ilk haftasından itibaren Uçankuş TV’de yer alacak.

Özellikle de can cekişen müzik sektörü belki de Uçankuş TV ile yeniden can bulacak.

Magazin dünyasına 7/24 bir hareket gelecek.

Magazin emekçilerinin patron olacağı ve tüm magazincilerin kol kola mesleklerini olması gereken değere taşımak için kolları sıvayacakları Uçankuş TV, Eylül'ün ilk haftası yayına başlıyor.

Çeşitli programlar yapacak arkadaşlar, elde böyle bir arşiv olduğu için, hiç merak etmesinler, yıllarca program yapacak malzemeyi önlerinde bulacaklar. Az önce yazdığımız gibi bu kanalın varoluş nedeni, zaten böyle müthiş bir arşive sahip olunması… Yoksa günlük çekilecek 5-10 dakikalık görüntülerle 24 saat yayın çıkarmak mümkün değildi.

İlk etapta canlı yayınlarda olacak isimler yarın sabah itibariyle açıklanacak ve hemen peşi sıra yapılacak diğer programlarla ilgili yorumcu-sunucu-yapımcı-gazeteci olarak görev yapacak arkadaşlarla, çok ama çok kısa zamanda yapılacak görüşmelerle Eylül ayı içersinde tüm programlar yerli yerine konulacak.

Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV’nin tüm sektöre hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş  tv  d-smart  magazin  kanal