UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR, İŞADAMI MURAT AKDİLEK'E AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

FLAŞ! OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR, İŞADAMI MURAT AKDİLEK'E AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

FLAŞ! OYUNCU ŞAHAN GÖKBAKAR, İŞADAMI MURAT AKDİLEK'E AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Dün akşam oynanan derbi maçı sırasında Akdilek'in maçla ilgili tweet atmasına sinirlenen Gökbakar, "Lan sen ne yüzsüz adamsın. Sen tam dayaklıksın asıl. 25 milyonumu çalmışsın hâla maç yorumu yapıyorsun. Utanmaz!!" mesajıyla tepkisini dile getirdi. Daha sonra çok sert bir mesaj daha yayınlayan oyuncu, "Bir de hâlâ din Allah kitap. Çaldığın 25 milyonun hesabını ver.  Karına kızına yedirdiğin haramın hesabını ver. Utanmaz..." dedi.

NE OLMUŞTU?

İşadamı Murat Akdilek, Recep İvedik 4 filminden Şahan'ın payına düşen 25 milyon vermemişti. Bu olay sonrasında, Gökbakar'ın 7 milyon 211 bin kişi tarafından izlenen Recep İvedik 4 filminden para alamadığı ortaya çıkmıştı. Gökbakar, kendi payına düşen parayı vermediği için Akdilek hakkında icra takibi başlatmıştı.

RECEP İVEDİK PARASI HABABAM SINIFI'NDAN GELECEK

Bu haber sinema sektöründe bomba etkisi yaratacak! Başta Şahan Gökbakar olmak üzere sektörden birçok kişi ve kuruma borcu olan Fida Film’in sahibi Murat Akdilek, çekeceği yedi Hababam filmiyle borçlarını ödeyeceğine mahkemeyi ikna etti. Recep İvedik 4’ün gişe hasılatından payına düşen 25 milyon TL’yi alamayan Gökbakar ve sinema sektöründeki birçok kişi ve kurum tarafından mahkemeye verilen Fida Film ile Tiglon İletişim’in sahibi Murat Akdilek’in iflas erteleme talebi kabul gördü. Alacaklıların haciz işlemi yapamayacağı Akdilek, ticari faaliyetlerine devam edebilecek. Ünlü dağıtımcı borçlarını nasıl ödeyeceğine dair ise mahkemeye oldukça ilginç bir ‘Revize İyileştirme Projesi’ sundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsahan gökbakar  murat akdilek