UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OLAY! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YURT DIŞINA AÇILDI! NASIL MI? VE KEPLER COLLAGE TÜRKÇE BÖLÜM AÇMAYA KARAR VERDİ!

OLAY! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YURT DIŞINA AÇILDI! NASIL MI? VE KEPLER COLLAGE TÜRKÇE BÖLÜM AÇMAYA KARAR VERDİ!

OLAY! ÜNLÜ ASTROLOG ŞENAY YANGEL YURT DIŞINA AÇILDI! NASIL MI? VE KEPLER COLLAGE TÜRKÇE BÖLÜM AÇMAYA KARAR VERDİ!

Tüm Dünya üzerinde 400 milyonu aşkın Türkçe konuşan kişi olduğundan dolayı ile Kepler Collage Türkçe bölüm açmaya karar verdi ve Astolog Şenay Yangel'e bu alanda eğitmenlik teklif edildi.

Ülkemiz astrologlarından Şenay Yangel 20.08.2014 günü merkezi Amerika Birleşik Devletleri Washinton'da bulunan Kepler Collage'da eğitmen olarak göreve başladı.

Dün gece sosyal paylaşım ağlarından bu haberi veren Astrolog Şenay YANGEL 03.10.2014 günü ilk kursun başlayacağını duyurdu. Öğrendiğimize göre ilk kurs batı astrolojisi üzerine başlıyor.

İlerleyen zamanlarda Vedik (Hint) Astroloji alanında da kurslar başlayacak. Kepler Üniversitesi çok kısa bir süre içerisinde Türkçe web sayfası hazırlayacak ve öğrenciler direk buradan katılım sağlayabilecekler.

Bir Türk Astroloğun uluslararası bir Astroloji eğitim Kurumunda görev alması; ilk defa yabancı bir okulda Türkçe eğitim programı açılması gibi ilkler yaşanmaya başladı.

Kepler koleji paket dersler vererek eğitimini webinar sistemi üzerinden online olarak veren bir eğitim kuruluş. Astroloji okulunun web sayfası ise www.kepler.edu. Eğitimini almayan hiç kimse bir meslek mensubu olamaz diyen Astrolog Şenay YANGEL'den de geçerli sertifika vermeyen bir eğitim içerisinde yer almasını beklemek yanlış olurdu. Geçerli sertifikaya sahip Astrolog sayısının ülkemizde bir elin parmakları kadar az olduğunu düşünecek olursak; Astrolog Şenay YANGEL'in bu işte ne kadar büyük bir hizmeti Türkçe konuşan astroloji sevdalılarına sunduğunu anlayabiliriz.

Kepler Collage 10 dersten oluşan kurs paketleri açıyor. Her bir kurs paketinde başarılı olan öğrenciler diğer kursa geçiş yapabiliyor. Üç Kursu tamamlayabilen öğrencilere sertifika veriliyor. Bunun dışında harita hesaplama kursları verilmekte olup toplamda 12 kurs ve 2 harita hesaplama kursu alan öğrenciler ise diploma veriliyor. Astrolog Şenay Yangel sonunda astroloji severlere işte bu imkanları sundu. Hem kendisine hem ülkemize hem de Türkçe konuşan astroloji severlere hayırlı uğurlu olsun.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERşenay yangel  astroloji  astrolog