UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNDER AÇIKBAŞ’IN SON GÖZDESİ “MAZLUM KUZEY” İÇİN NEFESLER TUTULDU! FİLME HANGİ SÜRPRİZ İSİMLER KONUK OLDU?

ÖNDER AÇIKBAŞ’IN SON GÖZDESİ “MAZLUM KUZEY” İÇİN NEFESLER TUTULDU! FİLME HANGİ SÜRPRİZ İSİMLER KONUK OLDU?

ÖNDER AÇIKBAŞ’IN SON GÖZDESİ “MAZLUM KUZEY” İÇİN NEFESLER TUTULDU! FİLME HANGİ SÜRPRİZ İSİMLER KONUK OLDU?

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği ‘Mazlum Kuzey’ filminin oyuncuları basın mensuplarıyla bir araya geldi. İş adamı Ömer Çavuşoğlu’nun sahibi olduğu Alemdağ Reşadiye köyündeki ultra lüks dağ evinde muhabirler ile bir araya gelen oyuncular basın tanıtımına tam kadro katıldı.

Yönetmenliğini ‘Toprağın Çocukları’ filminden tanınan Ali Adnan Özgür’ün yaptığı filmin oyuncu kadrosuna Önder Açıkbaş, Erkan Can, Turhan Selçuk Yerlikaya, Kahtalı Mıçı ,Tonguç Oksal, Baran Seyhan, İlter Şen,Muammer Uşma gibi oyuncular bulunurken…Dilberay,Murat Dalkılıç, Bahtiyar Engin, Açelya Elmas, Tolgahan Sayışman gibi bir çok isimde filme konuk oyuncu olarak destek veriyor. Antalya’da bir hafta süren çekimlerin ardından İstanbul’a gelen ekip sırasıyla Reşadiye, Kuleli ve Kandilli’de 3 hafta boyunca çekim yapacak.

Önder Açıkbaş’ın ‘Ötv’ isimli televizyon programından canlandırdığı ‘Mazlum Kuzey’ karakterinin beyazperdeye aktarıldığı yapımda hikaye Açıkbaş’a ait. İki kardeşten yakın arkadaşının etrafında dönen olayların anlatıldığı filmde izleyiciyi büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen oyuncular ser verdi sır vermedi.Basın Toplantısında daha çok konuşan isim olan Önder Açıkbaş, filmde çok eğlendiğini söylerken izleyicinin de beğeneceği bir film olacağını vurguladı. Erkan Can ile kamera karşısına geçmenin anlatılmaz bir duygu olduğunu söyleyen Can’ın rolünün izleyiciyi çok şaşırtacağını belirtti.“Televizyon programından beyaz perdeye aktarılan yapımın başaralı olacağını düşünüyor musunuz?” şeklinde soru soran muhabire Önder Açıkbaş, “ Sanırım Recep İvedik’i kastediyorsunuz. İvedik’i ben de izledim, her izlediğimde bir kız arkadaşımdan ayrıldım. Ancak bu farklı bir yapım biz biraz daha sinematografik bir yapıya göre filmimizi çekiyoruz” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERönder acıkbas  mazlum kuzey