UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDEN KIRAL'IN "GECE" FİLMİ, SİNEMANIN ALTIN PORTAKALLI 2 KADIN YILDIZI NURGÜL YEŞİLÇAY VE VİLDAN ATASEVER’İ BULUŞTURDU!

ERDEN KIRAL'IN "GECE" FİLMİ, SİNEMANIN ALTIN PORTAKALLI 2 KADIN YILDIZI NURGÜL YEŞİLÇAY VE VİLDAN ATASEVER’İ BULUŞTURDU!

  ERDEN KIRAL'IN "GECE" FİLMİ, SİNEMANIN ALTIN PORTAKALLI 2 KADIN YILDIZI NURGÜL YEŞİLÇAY VE VİLDAN ATASEVER’İ  BULUŞTURDU!

Erden Kıral'ın "Gece" filmi sinemanın Altın Portakallı 2 kadın yıldızını buluşturdu. Kardeşi canlandıran Nurgül Yeşilçay ile Vildan Atasever'in beraber ilk görüntüsü Güneş'in Venüs ekinde yayınlandı.

Güneş'in haberine göre usta yönetmen Erden Kıral, 100. yılını kutlamaya hazırlanan Türk sinemasına "Gece" filmini armağan etmeye hazırlanıyor.

Başrolünü Nurgül Yeşilçay'ın oynadığı film, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. İzmir'de çekilen filmde Süsen isimli bir konsomatrisi canlandıran Yeşilçay'ın kardeşlerini kendisi gibi Altın Portakal ödülü sahibi olan Vildan Atasever ile Hakan Yufkacıgil canlandırıyor.

Çok iyi anlaşıyorlar

Yeşilçay'ın aynı zamanda yapım ortağı olduğu ve proje tasarımında görev aldığı filmde, kardeşlerini özellikle Atasever ve Yufkacıgil'in oynamasını istediği öğrenildi. Güzel oyuncu, eşi İsmail Hacıoğlu'yla Datça'da bir taş evde yaşamaya başlayan Atasever'le çok iyi anlaşıyor. Set aralarında çok eğlenen iki oyuncunun karşılıklı sahnelerde devleştiğini söyleyen yönetmen Erden Kıral, "Performansınızı ayakta alkışlıyorum" dedi. Yeşilçay da Atasever'in oyunculuğunu öve öve bitiremedi.

Ziyarete gitti, filmde oynadı

Çekimleri önümüzdeki hafta bitecek olan "Gece" filminin setinde ilginç bir an da yaşandı. Filmde Yeşilçay'ın ayakkabı tamircisi kardeşini canlandıran Hakan Yufkacıgil'in ev arkadaşı oyuncu Ushan Çakır, seti ziyarete gitti. "Erden Kıral'ın filminde bir kare bile görünmek benim için onurdur" diyen Çakır'a misafir oyuncu olması teklif edildi. Çakır, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Hakan Yufkacıgil'in en yakın arkadaşını canlandırdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERvildan atasever  nurgül yeşilcay  gecce