UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! WHATSAPP'IN ÇILDIRTAN HATASI KULLANICILARI BIKTIRDI!

FLAŞ! WHATSAPP'IN ÇILDIRTAN HATASI KULLANICILARI BIKTIRDI!

FLAŞ! WHATSAPP'IN ÇILDIRTAN HATASI KULLANICILARI BIKTIRDI!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, Google Play'deki son güncellemenin ardından 'Bellek yetersiz' hatası vermeye başladı. Son bir haftadır hatanın düzeltilmesini bekleyen kullanıcılar, uygulama sayfasını şikayet yağmuruna tuttu.

 

Akıllı telefonlar için geliştirilen platformlar-arası çalışma özelliğine sahip bir mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Messenger'da yeni hata kullanıcılarını çıldırttı. Geçen hafta gelen güncellemenin ardından oluşan bellek hatası hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

 

"BELLEK YETERSİZ"

Defalarca aynı işlemi deneyen binlerce kullanıcının karşısına "Başarısız oldu. Bellek yetersiz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısı çıkıyor. Telefon hafızasından bir kaç fotoğraf sildikten sonra tekrar deneyen kullanıcılar anlık düzelme olduğunu gördü. Fakat hata için kalıcı bir çözüm yolu bulunamadı.

 

ANDROID HATASI

Android kullanıcılarında sıklıkla görülen hata, karşı tarafa görüntü, ses ve video gönderiminde daha çok karşımıza çıkıyor. Mesajlaşma sırasında hata vermeyen WhatsApp son güncellemeden sonra bir çok şikayet aldı. Google Play Store'da karşılaştıkları sorunları dile getiren kullanıcılar, hataların düzeltildiği bir güncelleme bekliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13