UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! İSRAİLLİ ASKERDEN KAN DONDURAN PAYLAŞIM!

FLAŞ! İSRAİLLİ ASKERDEN KAN DONDURAN PAYLAŞIM!

FLAŞ! İSRAİLLİ ASKERDEN KAN DONDURAN PAYLAŞIM!

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 636'ya yükseldiği bildirildi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 636'ya yükseldiği bildirildi. Bölgeden ölüm haberleri gelmeye devam ederken, İsrail askerlerinden birinin paylaştığı  fotoğraf büyük şok etkisi yarattı.

Ölü sayısı artıyor

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski  Filistin Hükümeti  sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısının 636'ya, yaralananların ise 4 bin 40'a yükseldiğini belirtti. Kudra ayrıca, İsrail'in Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda  bugün ölenlerin sayısının 55'e ulaştığını söyledi.

Dünyanın sessiz kaldığı katliamla ilgili şoke eden detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Son olarak İsrail askerinin Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta Filistinli bir çocuğu nişan aldığı görülüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13