UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK PARTİ’NİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!

BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK PARTİ’NİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!

BAŞBAKAN VE CUMHURBAŞKANI ADAYI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, AK PARTİ’NİN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU!

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

TBMM Genel Kurul’u Torba Kanunu’nu görüşmeye devam ediyor. Başta Soma’daki madenci yakınlarımız ve tüm madenciler olmak üzere toplumun önemli kesimine haklar getirecek olan görüşmeler muhalefetin tutumu nedeniyle zor ilerliyor. İnşallah bu tasarıyı çıkacak ardından Meclis’i tatil edeceğiz.   

 

OY KULLANMA İMKANI GETİRDİK

Biliyorsunuz yaptığımız düzenleme ile yurtdışındaki vatandaşlarımıza oy kullanma imkanı getirdik. İlk kez cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçmenlerimiz oylarını kullanabilecek. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında ülkelere göre değişiklikler olacak. Bu tarihleri Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sitesinden öğrenmek mümkün. Vatandaşlarımızın olduğu ülkelerde randevu sistemi uygulanıyor. YSK’nın sitesinde randevu alabilecek ve oy kullanabilecekler. Randevu alma işlemi dün başladı. Vatandaşlarımızın bu hususlara dikkat etmelerini, oylarını mutlaka ama mutlaka kullanmalarını hatırlatıyorum.

 

O VATANDAŞIN HALİ NE

Az önce aslında bir belgesel oldu bu. Bildiğiniz gibi 92-98 arasında SKK Genel Müdürlüğünü Sayın Kılıçdaroğlu yaptı. Bu süreçte Sayın Çağan’ın da o dönemin bakanı olarak açıklamalarını duydunuz. O acı tablonun hiçbir sorumlusu yok. Bakan sorumlu değilim diyor, Genel Müdür sadece sırıtıyor dikkat ederseniz. Sorumlu değil, sen genel müdürsün. O vatandaşın hali ne. Bunları bu ülke yaşadı. Tüm halkımı sesleniyorum. Artık sağlıkta biz bunları yaşamıyoruz bunlar tarih oldu. Biz daha idealini nasıl getirebiliriz gayreti içindeyiz.

 

ŞU ANDA Kİ YAPISINI BURAYA TAŞIMALIYDIK

Bir de bizim dönemin şuandaki yapısını buraya taşımalıydık ve bir ekranda 1992-98 bir ekranda da bizim şu dönemimizdeki hal ortaya konmalıydı.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13