UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY’DA SABRİ ŞOKU! MİLLİ FUTBOLCU KAMP KADROSUNA ALINMADI!

GALATASARAY’DA SABRİ ŞOKU! MİLLİ FUTBOLCU KAMP KADROSUNA ALINMADI!

GALATASARAY’DA SABRİ ŞOKU! MİLLİ FUTBOLCU KAMP KADROSUNA ALINMADI!

Prandelli'den Sabri'ye şok! Tebligat gönderildi

Galatasaray'da Prandelli, kaptan Sabri Sarıoğlu'nu yaz kampı kadrosuna dahil etmedi. Sabri sabah Florya'da kendisine verilen tebligat ile bu kararı öğrendi.

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu bu sabah büyük bir şok ile sarsıldı. Florya'da tecrübeli futbolcuya yaz kampı kadrosuna alınmadığı tebligat ile bildirildi.

Galatasaray'da yeni teknik direktör Prandelli'nin ilk icraati Sabri ile ilgili oldu. Prandelli, Avusturya'nın Salzburg kentinde yapılacak kamp kadrosunu belirledi ve sürpriz bir karara imza attı. 12 sezondur Sarı Kırmızılı formayı giyen kaptan Sabri'yi kadroya dahil edilmedi.

Prandeli'nin Sabri'yi yetersiz bulduğu ve takımda düşünmediği için böyle bir karar aldığı öğrenildi.

G.Saray'da Prandelli'nin belirlediği kamp kadrosunda büyük sürprizler var. G.Saraylı taraftarlar Sabri Sarıoğlu'nun kamp kadrosuna alınmadığı iddialarıyla şaşknılık yaşarken bir başka iddia ise spor yazar ve bir dönem hem GS TV hem de FB TV de görev yapmış Fanatik gazetesi spor yazarı Hasan Tankaya'dan geldi. Tankaya Twitter'dan yazdığı mesajda Prandelli'nin Sabri'nin yanı sıra Emmanuel Eboue, Gökhan Zan, Lucas Ontivero, Sercan Yıldırım ve Yiğit Gökoğlan'ın da kamp kadrosuna alınmadığını belirtti. Böylece G.Saray'ın Lucas Ontivero'yu satacağı ya da kiralayacağı yönündeki iddialar da güçlenmiş oldu. Ontivero, G.Saray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında aldığı futbolcular arasında Telles ile beraber taraftarı en çok heyecanlandıran oyuncu olmuştu...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13