UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! SERDAR ORTAÇ'A “DEFOL GİT BİR KÖŞEDE ÖL” SÖZÜNE 2 YIL HAPİS İSTENDİ!

FLAŞ! SERDAR ORTAÇ'A “DEFOL GİT BİR KÖŞEDE ÖL” SÖZÜNE 2 YIL HAPİS İSTENDİ!

  FLAŞ! SERDAR ORTAÇ'A “DEFOL GİT BİR KÖŞEDE ÖL” SÖZÜNE 2 YIL HAPİS İSTENDİ!

Serdar Ortaç'a “Defol git bir köşede öl” sözüne 2 yıl hapis istendi MS hastası olduğu ortaya çıkan şarkıcı Serdar Ortaç’a sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden “Defol git bir köşede öl i..e” diye yazan 21 yaşındaki Neslihan B. hakkında yayın yoluyla hakaret ettiği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 Suçlamayı kabul etmeyen Neslihan B.’nin yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

ORTAÇ AFFETMEDİ:

 Şarkıcı Serdar Ortaç, MS hastası olduğunun medyaya yansıması üzerine , “sortacresmi” isimle takip ettiği sosyal paylaşım sitesi twitterda 28 Mart 2014’de  “Serdar Ortaç defol git bir köşede öl i…e varoş ya” şeklindeki hakareti görünce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Ortaç avukatı aracılığıyla yaptığı şikayette, yazılarını takip eden 201 bin hayranının da tepkisine neden olan yazıyı yazan kişinin bulunarak cezalandırılmasını talep etti.

“FOTOĞRAFTAKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM”:

Ortaç’ın şikayeti üzerine araştırma başlatan savcılık, kendi isim ve soyadını kullanan  ve İstanbul’da büro elemanı olarak çalışan 21 yaşındaki Neslihan B.’ye ulaştı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Neslihan B. suçlamaları kabul etmeyerek, “Hesap bana ait değildir. Serdar Ortaç ile ilgili yazıları ben yazmadım. Benim adıma başkaları yazmış olabilir” dedi. Neslihan B. savcının hesaptaki fotoğrafların kendisine benzediğini söylemesi üzerine ise “Kesinlikle fotoğraftaki kişi ben değilim, suçsuzum” diye konuştu. 

2 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ:

 Soruşturmayı tamamlayan İstanbul Cumhuriyet  Başsavcılığı, Neslihan B. hakkında yayın yolu ile hakaret suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERserdar ortac  ms