UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. YENİ!.. OLAYLI GEÇEN HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI BELLİ OLDU! İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ!

FLAŞ!.. YENİ!.. OLAYLI GEÇEN HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI BELLİ OLDU! İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI İNENLER VE ÇIKANLAR LİSTESİ!

FLAŞ!.. YENİ!.. OLAYLI GEÇEN HAFTANIN İNENLERİ VE ÇIKANLARI  BELLİ OLDU! İŞTE OLAY YORUMLARIN YER ALDIĞI İNENLER VE   ÇIKANLAR LİSTESİ!

İNENLER

 

1-)SİNEM KOBAL

 Oyuncu Sinem Kobal, Arda Turan’dan önce ve aşk yaşadığı dönemde Türkiye’nin en gözde oyuncularından bir tanesiydi.

 Ama ne olduysa Arda ile aralarında çıkan ayrılık haberlerinin ardından bir değişti pir değişti. Sürekli gece hayatı, anlamsız haberlerle gündeme gelmeye başladı. Aldığımız duyumlara göre oyunculuk için teklif de gelmiyormuş.

 Türkiye’de önemli projelerde yer almış ve seyirci tarafından sevilen Sinem Kobal’ın kendisine biran önce çeki düzen verip eski formuna dönmesini bekliyoruz.

 Durgun bir yıl geçiren Sinem Kobal haftanın inenlerinde zirvede.

 

2-MELTEM CUMBUL

 Meltem Cumbul için usta oyuncu desek yanlış olmaz.

 Yıllardır bir şekilde ekranlarda olmayı başarıyor. En son “Muhteşem Yüzyıl”da rol aldı ve oradaki performansı günlerce tartışıldı. Kendisine olan özgüven bazen insana zarar verebiliyor.

 Meltem Cumbul’a verdiği gibi…

 Muhteşem Yüzyıl’daki performansı ile eleştiri oklarının hedefi olan Meltem Cumbul haftanın inenlerinde 2 numarada.

 

3-ÖYKÜ KARAYEL

 Güzel oyuncu Öykü Karayel’in yıldızı “Kuzey Güney” dizisinde parladı.

 O dizide aldığı rol ve oyunculuğu ile takdir de toplayan Karayel, son dönemde ortadan kayboldu. Sadece tiyatro oyunlarında sahne alıyor. Bu durum kesinlikle Öykü’yü geriye götürecektir.

 Güzel oyuncunun biran önce kendisini toparlayıp kendisine yakışan bir projede yer almasını bekliyoruz.

 Öykü Karayel haftanın inenleri listesinde 3 numarada.

 

4-YEŞİM SALKIM

 Yeşim Salkım için söylenecek fazla bir şey yok aslında.

 Kendisinin müziğe yaptığı katkılar ortada. Fakat bir şeyi kabul etmek lazım ki, Salkım’ın son yıllarda gözle görülür bir düşüşü var. Zaten yaptığı son albüm de ortada.

 Oyunculuk yeteneği de olan Yeşil Salkım’ın rol aldığı “Huzur Sokağı” dizisi de yayından kaldırıldı.

 Yeşim Salkım inenler listesinde 4 numarada.

 

5- KIVANÇ TATLITUĞ

 Büyük bir kesim tarafından beğenilen Kıvanç Tatlıtuğ’un, son dönemde kötü günler geçirmesi normal. “Kurt Seyit ve Şura”nın rating tablosundaki yeri kendisini fazlasıyla üzdüğü kesin.

 Rol aldığı dizilerde fenomenleşen, izlenme rekorları kıran bir oyuncunun böyle bir durumla karşı karşıya kalması kesinlikle kötü bir durum.

 “Kurt Seyit ve Şura” ile doğru bir projeye başlamadığı gözle görülen Kıvanç Tatlıtuğ haftanın inenlerinde 5 numarada.

 

ÇIKANLAR

 

1-SERDAR ORTAÇ

 

Serdar Ortaç’ı geçtiğimiz günlerde inenler listemize yazmıştık.

 Ama çıkardığı yeni albümü ile eski günlerine dönme sinyali veren ve sevgilisi Chloe ile evlenme kararı alan Serdar Ortaç son günlerin en çok konuşulan ismi.

 Müzik piyasasındaki önemli bir yere sahip olan Serdar Ortaç’ın uzun bir aranın ardından tekrar kendisini toparlayıp yeni bir proje ile piyasaya geri dönmesi hayranlarını fazlasıyla sevindirdi.

 Son günlerin başarılı ismi Serdar Ortaç haftanın çıkanları listesinde zirvede.

 

2-HANDE YENER

 Hande Yener resmen koptu gidiyor.

 “Alt dudak” şarkısı ile ortalığı kasıp kavuran Hande Yener, daha Alt Dudak’ın ateşi sönmeden “Mükemmel” albümü çıkartıp adeta 2’inci golü attı.

 Hemen hemen heryerde Hande Yener’in bir şarkısını duymak mümkün. Listedeki yerleri de bunun bir göstergesi olabilir. Durmak bilmeyen Hande Yener haftanın çıkanları listesinde 2 numarada.

 

 3-ÖNDER AÇIKBAŞ

 Sempatikliği, sıcak kanlılığı, samimiyeti ile komedyenlik yeteneğini bir araya getiren Önder Açıkbaş son dönemlerin en gözde komedyeni diyebiliriz.

 Tv8’de yaptığı Ötv programı ile komediye farklı bir boyut kazandıran ve fenomenleşen Açıkbaş, “Mazlum Kuzey” karakterini film yapacağını açıklamasının ardından hayranlarını iyice heyecanlandırdı.

 “Mazlum Kuzey”in yaratıcısı Önder Açıkbaş, haftanın çıkanları listesinde 3 numarada.

 

4-AYŞE HATUN ÖNAL

 Modellikten sahnelere transfer olduktan sonra başarılı bir performans çizen Ayşe Hatun Önal, son çıkardığı “Çak bir Selam” albümü ile yine başarıyı yakaladı.

 Podyumlardan sahnelere transfer olan şarkıcıların tek tek yok olduğu piyasada ayakta kalmayı başaran Ayşe Hatun Önal, çıkanlar listesinde 4 numarada.

 

5-GÜLŞEN-MURAT BOZ

 Gülşen ve Murat Boz’un müzik kalitesi ortada. Yaptıkları albüm ve şarkılarda sürekli listelerde olan bu iki isim bir araya gelince resmen olay oldu.

 “İltimas” şarkısındaki performansları ile tüm müzik listelerinde zirvede yer alan Murat Boz ve Gülşen, haftanın çıkanları listesinde 5 numarada.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13