UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ! MÜZİĞİN "MİMAR SİNAN"I SİNAN AKÇIL BÜYÜK MERAKLA BEKLENEN YENİ ŞARKISI "TABİ TABİ"Yİ YARIN AKŞAM İLK KEZ HEY CANLI'DA SÖYLEYECEK!

FLAŞ! MÜZİĞİN "MİMAR SİNAN"I SİNAN AKÇIL BÜYÜK MERAKLA BEKLENEN YENİ ŞARKISI "TABİ TABİ"Yİ YARIN AKŞAM İLK KEZ HEY CANLI'DA SÖYLEYECEK!

FLAŞ!  MÜZİĞİN "MİMAR SİNAN"I SİNAN AKÇIL BÜYÜK MERAKLA BEKLENEN YENİ ŞARKISI "TABİ TABİ"Yİ YARIN AKŞAM İLK KEZ HEY CANLI'DA SÖYLEYECEK!

Eski lakabıyla hit-man...

Bir dönem anıldığı şekil "müziğin dahi çocuğu"... Ve son namı "Müziğin Mimar Sinan"ı Sinan Akçıl, yeni albümünün çıkış şarkısı "Tabi Tabi"yi yarın akşam ilk kez Show Tv Hey Canlı programında söyleyecek..

Hey Canlı programının "iş bitirici" ismi Ömür Sabuncuoğlu bugün Sinan Akçıl'la denize nazır görüntüler eşliğinde adeta bir klip çekerken, " Tabi Tabi" şarkısı da ilk kez yarın akşam Hey Canlı'da yayınlanacak..

Yeni lakabıyla " Mimar Sinan"ın çekimler sırasında çok heyecanlı olduğu gözlenirken yakın çevresinden kendisine "Sen müziğin Mimar Sinanısın" diyenlere, "Yapmayın, bu kadar büyük bir isimle beni ezmeyin" cevabını verdiği dikkati çekti..

Ancak sevenleri "Senin yaptığın bütün müzik eserleri de tarihe geçecek" dediler..

Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı ilginç röportaj ve yep yeni şarkı " Tabi Tabi" yarın ilk kez 23.15'te Hey Canlı'da yayınlacak..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13