UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUM GÜNÜNDE DOSTLARINI OFİSİNDE AĞARLAYAN CEM YILMAZ, OĞLU KEMAL’LE CİCİ ANNESİNİ DE TANIŞTIRDI!

DOĞUM GÜNÜNDE DOSTLARINI OFİSİNDE AĞARLAYAN CEM YILMAZ, OĞLU KEMAL’LE CİCİ ANNESİNİ DE TANIŞTIRDI!

DOĞUM GÜNÜNDE DOSTLARINI OFİSİNDE AĞARLAYAN CEM YILMAZ, OĞLU KEMAL’LE CİCİ ANNESİNİ DE TANIŞTIRDI!

Doğum gününde dostlarını ofisinde ağırlayan Cem Yılmaz, Avustralyalı sevgilisini de oğlu Kemal’le ilk kez bir araya getirdi

Cem Yılmaz, önceki gün yeni yaşını Etiler’de Avustral-yalı sevgilisi ve dostlarıyla birlikte kutladı. Yılmaz ofisindeki partide sevgilisiyle oğlu Kemal’i tanıştırdı. VIP minibüsle önce Kemal ve bakıcısı ofise giriş yaptı. Bir süre sonra aynı  araçtan Yılmaz’ın sevgilisi indi.

 ’Pek Yakında’ filminin oyuncuları  Ferzan Özpetek ve Tülin Özen’i ofisinde ağırlayan Yılmaz, yaş günü pastası kesti. Oğlu Kemal’i bakıcısına teslim eden komedyen sevgilisiyle ilgili soruları  “Doğum günüm, güzel bir gün” diye geçiştirdi.

OFiSTE PARTi VERDi

Cem Yılmaz, yeni yaşını Etiler’ deki ofisinde kutladı. Yılmaz, partide Avustralyalı sevgilisi ile oğlunu tanıştırdı

Cem Yılmaz, sevgilisi ve dostlarının katıldığı küçük bir kutlamayla  41 yaşına girdi. Şovmen, arkadaşlarını ve ‘Pek Yakında’ filminde rol alacak ekibini ofisinde ağırladı. Kemal de babasının doğum gününe katılan davetlilerdendi. Oyuncunun Avustralyalı sevgilisi ile Kemal ilk kez bir araya geldi.

PANİK YAPTI

Adı bilinmeyen Avustralyalı sevgili, bahçeye çıkınca görüntülenmekten kurtulamadı. Panik yapan genç kadın hızla içeriye kaçtı. Cem Yılmaz, gazetecilerin sevgilisiyle ilgili sorularını, “Bugün doğum günüm, güzel bir gün” diyerek geçiştirdi.

KONSERE EL ELE GELDİLER

MFÖ’nün önceki akşam Nişantaşı Zihni Bar’daki konserinde Cem Yılmaz da vardı. Geceye esprileriyle damga vuran şovmen, mekana sevgilisiyle el ele geldi ve gece boyunca onu öpücük yağmuruna tuttu.

FOTO GALERİ! CEM YILMAZ, YENİ AŞKI İLE GÖRÜNTÜLENDİ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcem yılmaz