UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MEDCEZİR"İN EYLÜL'Ü HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN HİÇ BİLİNMEYEN TAKINTISI NE? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

"MEDCEZİR"İN EYLÜL'Ü HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN HİÇ BİLİNMEYEN TAKINTISI NE? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

"MEDCEZİR"İN EYLÜL'Ü HAZAR ERGÜÇLÜ'NÜN HİÇ BİLİNMEYEN TAKINTISI NE? ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

 Hazar Ergüçlü'nün keşfedilme hikayesi!


“Medcezir”de ve “Benim Dünyam” filminde rol alan Hazar Ergüçlü, InStyle’a verdiği röportajda, oyunculuğun hayatındaki yerini, projelerini anlatırken, giyim anlayışını paylaştı.

Kendini ifade edebilmenin en güzel yolunun oyunculuktan geçtiğine inanan Hazar Ergüçlü, bu serüvene atılmaya karar vermesinde tiyatronun büyük payı olduğunu söylüyor.

“Benim kariyer planlarımda oyunculuk hiç hesapta yoktu, bir tavsiye üzerine tiyatroya gittim, ‘Tamam burada olmalıyım’ dedim. Hukuk okuyacaktım, tiyatrodan sonra kararımı değiştirip Haliç Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almaya başladım. Hayatım boyunca maddi kazanç sağladığım yer bu alan olacak ama çok daha önemlisi şu ki kendimi bulduğum iş bu.”

Bu yılın iddialı yapımlarından biri olan “Medcezir” dizisinde Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya’nın canlandırdığı Mira karakterinin en yakın arkadaşı Eylül’ü oynuyor. Dizideki rolünü, “Çok severek çalıştığım bir iş “Medcezir”, her şeyden önce Eylül karakterini çok seviyorum: Bıcır bıcır, sevgi arsızı, acılarını büyük hareketlerle bastıran bir kız. İleride Mert karakteriyle bir aşk olacak aralarında ve onunla beraber büyüyecekler” sözleriyle anlatıyor.

Sezona hızlı bir başlangıç yapan Ergüçlü, aynı zamanda sinema filmi “Benim Dünyam”ın heyecanını yaşıyor. Oyuncu, “Uğur Yücel’in yönetmenliğini yaptığı özel bir film. Filmde Beren Saat’in kız kardeşi rolündeyim. Biraz stresli, arka planda kaldığı için gergin ve mutsuz bir kız. Benim için müthiş bir deneyim oldu, inanılmaz keyifle ve mutlulukla çalıştım” diyor.

Giyim tarzında tercihini basic parçalardan yana kullanan Ergüçlü, jean, beyaz tişört ve botla hayatını geçirebilecek biri. “Beni beş gün arka arkaya beş farklı tişört ve jean’le aynı tarzda görebilirsiniz. Onun dışında penye elbiseler, spor ayakkabı ve Birkenstock’larım rahatlığımın vazgeçilmez simgeleridir. Bazı kadınların ayakkabı, çanta takıntısı olur, benimse inanılmaz bir güneş gözlüğü koleksiyonum var.Güneş gözlüklerini topluyorum: En çok da Ray Ban ve Ralph Lauren’lerime bayılıyorum.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhazar ergüçlü  medcezir