UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANGİ USTA SANATÇININ ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ KIZINA SERTAB ERENER SAHİP ÇIKTI?

HANGİ USTA SANATÇININ ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ KIZINA SERTAB ERENER SAHİP ÇIKTI?

HANGİ USTA SANATÇININ ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ KIZINA SERTAB ERENER SAHİP ÇIKTI?

Sertab Erener sahip çıkmış!...


Erol Büyükburç’un eski eşi Ute User, Büyükburç hakkında günlerce konuşulacak açıklamalar yaptı…

”YATAĞIMI TOPLADIM ÇIKTIM”

Erol Büyükburç ile tanıştığımda kim olduğunu bilmiyordum. Benim için “Ute benden para koparmak için evlendi.” diyor; bunu açıklamak istiyorum. İlk eşim parasızdı, hatta işsizdi…Birlikte çalıştık, birlikte emek verdik. Ben boşanırken hiçbir şey istemedim. Bir tane ev verdi bana…Yatağımı topladım çıktım.

”EROL BÜYÜKBURÇ İÇİN ALTINLARIMI SATTIM”

Erol Büyükburç ile tanıştığımda maddi durumum iyiydi; evim, arabam ve yaşayabileceğim kadar param vardı. Tanıştıktan iki yıl sonra evlendik. Dört yıl boyunca gayet huzurlu ve mutlu bir ilişki yaşadık. İşler azalınca paramı ve mal varlığımı ortaya koydum. Böylece benim şahsi paralarım bitti. Bu da yetmeyince başladım altınlarımı satmaya. Erol Büyükburç’un maddi durumu iyiydi; çünkü dairesini satmıştı. Erol Bey’e ait olan Erol Bey’e ait kaldı. Benimse  4 kredi kartım vardı ve hepsi borç içindeydi. Erol Büyükburç’un menajeri her gün gelip para istiyordu. Bazen 10 lira saklıyordum ki; su ve ekmek alabileyim.

”KAPIYI AÇMAZSAK KIRACAĞINI SÖYLEDİ”

Erol bana karşı hep “Sen parasız olamazsın, paralarını saklıyorsun” derdi…Evimizi su bastı, ebeveyn banyosu aktı, yaptıramadım. Soruyorum size param olsa yaptırmaz mıydım? Para durumuz kötü olunca kendi başıma iş yapmaya çalıştım. Karadeniz’de belgesel çektim. Telefonum kapalı olduğu için kameramanımı aradı ve “Ofise gelip kıyafetlerimi alacağım, kapıyı açmazsanız kapıyı kıracağım” dedi. Evi terk edeceğini orada öğrendim.

HIRSIZLIKLA SUÇLANDIM

Evim küçük, çalışma odama stüdyo kurdum. Erol Bey’in kayıtları orda yapılıyordu. Evimize garip garip insanlar gelir olmuş, ev evlikten çıkmıştı. Erol Bey ile eski eşimin bana aldığı evde kalıyorduk. Erol Bey’in de evi vardı ama benim evimde oturuyorduk. Ben faturaları ödeyemiyordum, birkaç kez sular

kesildi evde, vergileri ödeyemez olmuştum. Altınlarımı satıyordum, evde satabileceğim her şeyi satıyordum. Sonunda ise kocam tarafından hırsızlıkla suçlandım.

EVDEN KOSTÜMLER KUKLALAR EKSİLMEYE BAŞLADI

Erol Bey bana hakaret etti…Konu yine paraydı. Bir ödeme vardı, ödeyememiştim."Yahu" dedim, "Biz evlenirken seninle her şeyimi paylaştım, her şeyimi ortaya koydum. Ama sen öyle davranmıyorsun." Erol hiç Etiler’deki kendi evinde oturmayı teklif etmedi. Aylar önce evden kostümler, kuklalar eksilmeye başladı. Erol bu eşyaları kendi evine taşıyordu. Eşyalarını isteyene kadar ayrılalım diye hiç konuşmamıştık.

”ÖLÜM DÖŞEĞİNDEKİ KIZINA EROL BÜYÜKBURÇ DEĞİL SERTAB ERENER YARDIM ETTİ”

Benim bildiğim Erol Büyükburç’un 4 tane çocuğu var. Ben başka çocuğu olduğunu bilmiyorum. Kızı Özlem Hanım bana bir e-mail yolladı “Ben babamla bir temas kurmak istiyorum.” dedi. Onların görüşmelerini sağladım. O zamana kadar hiç görüşmemişlerdi. Özlem’in ölümcül bir bağırsak hastalığı vardı, ameliyat olması gerekiyordu. Babasından para istedi, destek istedi ama alamadı. Daha sonra ise kendisine Sertab Erener yardım etti…Sertab Erener yardım konseri düzenledi. Erol Büyükburç yalnızca evliliğinden olan oğluyla ilgiliydi.

”KIZINA  SAHİP ÇIKMAYAN ADAMDAN NE BEKLERSİNİZ?”

Sigortamı ödeyemiyordum, bu yüzden doktora da gidemiyordum. Kolum kırıldı, ayağım kırıldı. Kanser oldum; tedavim devam ediyor. Bana destek olan yalnızca oğlum var.Kemoterapi görecektim; oğlum razı olmadı. Erol Büyükburç’un hastalığımdan haberi var, ama hiçbir şey demedi. Kızına sahip çıkmayan adamdan ne beklersiniz…

EROL’U KISKACA ALDILAR

10 yıldan beri ne kuaföre gittim, ne de yeni bir elbise aldım. Hiçbir şeyim kalmadı. Erol bana güvenmedi, bana inanmadı. Onu da suçlamıyorum. Onun yanında iki kişi vardı ki; onu öyle bir kıskaca aldılar ki; Erol bana değil onlara inandı. Erol Büyükburç’un kıyafetlerini ben alıyordum, arabaya benzini ben koyuyordum. Bir kere şikayet ettim; “Sen kendine 10 tane kıyafet alıyorsun, ben ise hiçbir şey alamıyorum.” dedim.”Gel Nişantaşı’na götüreyim seni, yeni bir şeyler al” dedi.”Kim ödeyecek?” diye sorduğumdaysa “Kredi kartların var, ödersin” dedi.

EROL BÜYÜKBURÇ TELEFONDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ute User’in açıklamalarının ardından söz alan, Erol Büyükburç ve Ute User’in ortak arkadaşları Coşkun Ak ise şöyle dedi "Erol Büyükburç’un menajeri değil arkadaşıyım.Ute’nin anlattıkları doğrudur. Ute ile Erol Büyükburç’un arasını bozmaya çalışanlar oldu. İşin içine maddiyat girince Ute’yi bir tarafa çektiler, Erol’u bir tarafa çektiler. Ute yalnız kaldı…Erol bir gün beni aradı. Ute’yi sordu. Ute’nin göğüs kanseri olduğunu söyledim. Erol Büyükburç üzüldü ve telefonda gözyaşlarına boğuldu... 'Keşke böyle olmasaydı' dedi…Ute benim gözümün önünde altınlarını sattı. Evladından dahi ekmek parası istemedi. Ute Erol'dan şiddet görmemiştir, ama çok eziyet çekmiştir."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsertab erener  erol büyükburç