UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"MUHTEŞEM YÜZYIL"DA 'ŞEHZADELERİN' DÜELLOSU DAMGA VURACAK! 'HÜRREM' ÖLÜYOR MU? FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

"MUHTEŞEM YÜZYIL"DA 'ŞEHZADELERİN' DÜELLOSU DAMGA VURACAK! 'HÜRREM' ÖLÜYOR MU? FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

"MUHTEŞEM YÜZYIL"DA 'ŞEHZADELERİN' DÜELLOSU DAMGA VURACAK! 'HÜRREM' ÖLÜYOR MU? FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Muhteşem Yüzyıl’da bu haftaya Hürrem ve Süleyman’ın ölümsüz aşkı damga vuruyor!


Hürrem’in öleceğini kabul etmek istemeyen Süleyman, Hürrem’e şifa bulmak için çırpınıyor. Selim’in yanına geçen Lala Mustafa ise Bayezıt’a tuzak kuruyor! Laladan gelen mektupla çılgına dönen Bayezıt, Selim’i düelloya çağırıyor. İki kardeş ölümüne bir mücadele için karşı karşıya geliyor! Sinyor Pedro, Mihrimah’a birlikte kaçmayı teklif ediyor! Mihrimah’a olan tüm inancını kaybeden Rüstem ise Sinyora Mendes’le yakınlaşıyor! Süleyman ve Hürrem şifa bulmak için gittikleri Bursa’da vicdanlarıyla hesaplaşıyor. Süleyman oğlu Mustafa’nın türbesinde hayatının en zor sınavını verirken, Hürrem, Mahidevran’dan helallik istiyor! Ölümü kabullenen Hürrem’in arzusu, Süleyman’ın yüreğine kor gibi düşüyor!

Hürrem’in hastalığını öğrenen Süleyman, yıllar süren hasrete son verip aşkına kavuşur. Süleyman, Hürrem’i iyileştirmek için tüm gücüyle savaşır. Ancak tüm çabalar sonuçsuz kalır. Hürrem ölüme yaklaştığının farkındadır.

Pedro, Mihrimah’a payitahttan birlikte kaçmayı teklif eder. Mihrimah aşkının peşinden mi gidecek yoksa bu aşkın ellerinden kayıp gitmesine izin mi verecektir? Mihrimah’ın aşkından umudu kesen Rüstem ise Gracia Mendes’in ilgisine daha fazla karşı koyamaz.

Lala Mustafa ve Selim Bayezıt’a karşı tehlikeli bir oyuna girişir. Bayezıt’ı kışkırtıp hata yapmasını sağlayacaklardır. Ancak Bayezıt öyle ağır bir cevap verir ki Selim’in hayatı Bayezıt’ın ellerindedir.

Süleyman, hastalığına şifa bulmak için Hürrem’i Bursa’ya götürür. Süleyman ölümüne hükmettiği oğlunun mezarında vicdanıyla hesaplaşırken, Hürrem helallik almak için Mahidevran’ın karşısına çıkar. Bu yüzleşme iki acılı anne için de zor olacaktır. Hürrem’in öleceği gerçeğini kabullenemeyen Süleyman, Hürrem’in isteği ile kahrolur.


FOTO GALERİ! İŞTE ŞEHZADELERİN DÜELLOSU!

 

VİDEO! "MUHTEŞEM YÜZYIL" 133.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmuhteşem yüzyıl