UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RATING ANALİZİ!.. VOLKAN KONAK’TA NİHAYET BİR IŞIK VAR! AB’DE GÜNÜN GALİBİ KANAL D! SURVİVOR, O HAYAT BENİM VE KÜÇÜK GELİN!!

RATING ANALİZİ!.. VOLKAN KONAK’TA NİHAYET BİR IŞIK VAR! AB’DE GÜNÜN GALİBİ KANAL D! SURVİVOR, O HAYAT BENİM VE KÜÇÜK GELİN!!

RATING ANALİZİ!.. VOLKAN KONAK’TA NİHAYET BİR IŞIK VAR! AB’DE GÜNÜN GALİBİ KANAL D! SURVİVOR, O HAYAT BENİM VE KÜÇÜK GELİN!!

Ne totalde ne AB’de zirve yine değişmedi…

Totale bakarsak ilk sırada Survivor, ikinci sırada Küçük Gelin, üçüncü sırada O Hayat Benim yer alıyor.

Öncelikle bu 3’lünün hepsini teker teker kutlamak gerek. Bu kadar süre totalde ilk 3 sıradan inmemek büyük bir başarıdır.

Öncelikle FOX’un O Hayat Benim’i daha ilk yayınlandığı günden bu seviyelere gelebileceğini, bu potansiyele sahip olduğunu nedenleri ile birlikte yazmıştım.

Nitekim FOX’un Pazar günleri böyle kafaya oynayabilecek bir diziye ihtiyacı vardı. O Hayat Benim, bu boşluğu çok güzel bir şekilde doldurmayı başardı…

Küçük Gelin ise Samanyolu’nda yayınlanmasına rağmen çok iyi sonuçlar ede ediyor. Dizi kıran kırana geçen bu yarışta her zaman yer alabileceğini ve bu yükü kaldırabileceğini gösteriyor.

Survivor’a gelirsek…

Acun Ilıcalı’nın programlarına baktığımızda bize anlatan bir tek şey var, o da Acun Ilıcalı’nın televizyon işinin ustası olduğu.

Bir insanın yaptığı her program kafada yer alır mı sorusunun cevabının yaşayan örneği Acun Ilıcalı…

Seçilen yarışmacılar, O Ses Türkiye için seçilen jüriler ki özellikle Gökhan Özoğuz seçildiğinde herkesi kafasında soru işareti vardı ancak Acun Ilıcalı bu işin ne kadar ustası olduğunu kanıtladı.

Nitekim TV8’de neler olacağını ise herkes merak ediyor buradan kolay gelsin diyorum…

 

KANAL D, AB’DE ÇOK ÇOK ÜSTÜN!

Dün Kanal D’de yayınlanan programlara şöyle bir bakarsak…

Nazlı Ilıcak ile Pazar Gezmesi’nden itibaren çok iyi gitmiş.

Pazar Gezmesi AB’de 16 share almayı başarmış. Kısacası karşısında yayınlanan programları geçmeyi başarmış. Dün Nazlı Ilıcak, Hakan Şükür’ün evine konuk oldu.

Hakan Şükür’ün yaşamı merak edildiğinden dolayı doğal olarak sonuçlar yükseldi.

Sonrasında Arka Sokaklar’ın tekrarı başladı. Bir tek düşüş burada görüyoruz. Nitekim AB seyircisi tekrarı sevmiyor. Bu nedenle tekrarlar yeteri kadar izlenmiyor.

Ancak bayrağı Arka Sokaklar’dan devir alan Ben Bilmem Eşim Bilir bu düşüşten sonra toparlamayı bildi. Program AB’de 13 share aldı. İlker Ayrık artık evimizin abisi, kardeşi, komik insanı oldu.

Yani kendi kişiliği ve doğallığı ile gönüllerde taht kurmayı başardı. Bu sebeple TV’de İlker Ayrık’ı gren seyirci durup izliyor.

Kanal D Haber ise diğer haberlere fark atmayı başarmış. Hafta sonları Kanal D haber bu üstünlüğünü devam ettiriyor ancak hafta içi haberlerde çok büyük bir savaş var. Orada ne olacağı belli olmuyor, bazı günler içerik sayesinde diğer haberlerin altında yer alabiliyor.

Sonrasında Güneşi Beklerken ve Galip Derviş sırasıyla 2’nci ve 3’üncü…

Tamam ilk sırada Survivor var ancak AB’de günün galibi Kanal D demek doğru olur…

VOLKAN KONAK’TA NİHAYET BİR IŞIK VAR!

Volkan Konak’a gelirsek…

Totalde 7, AB’de 11 share almış.

Bu ilk programlarına göre çok daha iyi…

Geçen hafta da bu tarz bir rakam yakalamıştı. Yani on iki haftadır eskisine göre oldukça iyi...

Ben artık hem totalde hem AB’de hep çift rakamlar yakalamasını bekliyorum. Kanalda mutlak bunu istiyordu.

O yönde de gidişat var. Umarım Volkan Konak gibi bir sanatçı ratinglerde hak ettiği yeri bulur. Ancak totalde 7 share yetmez 10 rakamlarına yükselmeli.

Haftayı merakla bekliyorum.

 

Anılcan Tanrıyar

anilcantanriyar1@gmail.com

Twitter: @AnilcanTanriyar

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13