UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPAN ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE NESLİŞAH ALKOÇLAR ÇİFTİNDEN SÜRPRİZ KARAR!

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPAN ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE NESLİŞAH ALKOÇLAR ÇİFTİNDEN SÜRPRİZ KARAR!

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPAN ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE NESLİŞAH ALKOÇLAR ÇİFTİNDEN SÜRPRİZ KARAR!

Neslişah için evini taşıdı


Neslişah Alkoçlar'la aşk yaşamaya başlayan Engin Altan Düzyatan'ın değişim rüzgarı sürüyor. Kıyafetinden gittiği mekanlara kadar değişiklik yapan yakışıklı oyuncu, şimdi de aşkının isteğiyle Cihangir'den Emirgan'da Boğaz manzaralı bir eve taşınıyor.

Oyuncu Özge Özpirinççi'den ayrıldıktan sonra kalbini sosyetik Neslişah Alkoçlar'a kaptıran Engin Altan Düzyatan'ın hayatı komple değişiyor. Daha önceleri Beyoğlu ve Cihangir bölgesindeki mekanlarda eğlenip salaş giyim tarzıyla dikkat çeken Düzyatan'a sosyetik aşkı değişim rüzgarları estirdi.

DEKORE ETTİRİYOR

Klasik giyim tarzına dönen yakışıklı oyuncu, eğlenmek için ise sürekli sosyetik mekanları tercih etmeye başladı. 24 Ağustos'ta evlilik kararı aldığı Neslişah Alkoçlar'la mutlu bir birlikteliği olan Düzyatan, şimdilerde ise yaşadığı semti değiştirmeye hazırlanıyor. Yıllardır Cihangir'de oturan yakışıklı oyuncu, artık nişanlısının isteği üzerine Boğaz manzaralı bir evde yaşayacak. Neslişah Alkoçlar ve Düzyatan geçtiğimiz günlerde Emirgan'da bir daire baktı.

AYNI EVDE YAŞAYACAKLAR

Boğaz manzaralı daireyi 7 bin 500 TL'ye kiralayan ikili, şu sıralar evin dekorasyonu ile uğraşıyor. Düzyatan ve Alkoçlar'ın önümüzdeki günlerde Boğaz'a karşı olan yeni aşk yuvalarında birlikte yaşayacakları konuşuluyor. Nişanlısının bir dediğini iki etmeyen Düzyatan, Alkoç Ailesi'nin kalbini de şimdiden kazandı.

Önceki gün Zorlu Center'da bir davete katılan Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan, objektiflere mutluluk pozu verdi.


FOTO GALERİ! ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN EVLİLİK TEKLİFİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13