UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAR'DA TARTAKLANAN ÜNLÜ FUTBOLCU KİM?

BAR'DA TARTAKLANAN ÜNLÜ FUTBOLCU KİM?

BAR'DA TARTAKLANAN ÜNLÜ FUTBOLCU KİM?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes barda saldırıya uğradı!

Beşiktaşlı taraftarlar Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0 lık mağlubiyetin faturası Portekizli yıldız Manuel Fernandes’e kesti. Yıldız oyuncu takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup ile eğlenmek için gittiği mekanda Beşiktaşlı taraftarların saldırısına uğrayarak tartaklandı.

 

Beşiktaş ile ayrılacağı konuşulan ve kadro dışı kalan Manuel Fernandes, önceki akşam takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup ile birlikte Emirgan’daki La Boon aldı mekana eğlenmeye gitti.

 

Güzel başlayan gece Beşiktaşlı taraftarların ikiliye tepki göstermesiyle felakete dönüştü.

 

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0 lık mağlubiyetin ardından öfkeli olan ve mağlubiyetten Portekizli yıldızı sorumlu tutan Beşiktaşlı bir grup taraftar, mekanda karşılaştıkları Fernandes’e sözlü saldırıda bulundu.

 

Tartışma daha sonra büyüyünce taraftarlarda birisi Fernandes’e yumruk attı. Araya girmek isteyen Oğuzhan Özyakup’ ta taraftarların arasında kalarak ayağına tekme yedi.

 

Fernandes ve Oğuzhan’ın yanlarında bulunan arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılan kavga sonrası ikili, soluğu bu kez Reina’da aldı.

 

Burada da bir grup Beşiktaşlı taraftarın, "Takım dökülüyor, siz eğleniyorsunuz. Yürüyün gidin buradan" tepkisiyle karşılaşan ikili, buna rağmen eğlencelerine tam gaz devam etti.

 

Takım arkadaşları Gökhan Töre’nin de mekana gelerek eğlencelerine ortak olduğu gecede, sabaha kadar eğlenen futbolcular, mekanı 04.30’ da terk etti.

 



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERfernandes  oğuzhan özyakup  beşiktaş  reina