UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OKAN ÇABALAR-İREM SAK ÇİFTİ, AYRILIK DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU!

OKAN ÇABALAR-İREM SAK ÇİFTİ, AYRILIK DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU!

OKAN ÇABALAR-İREM SAK ÇİFTİ, AYRILIK DEDİKODULARINA SON NOKTAYI KOYDU!

Önceki akşam düzenlenen “Tamam Mıyız?” filminin özel gösterimine katılan Okan Çabalar ve İrem Sak, davet öncesi sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafla ilişkilerinin devam ettiği sinyalini verdi

Cuma günü vizyona girecek filmin senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenen Çağan Irmak’ı dostları yalnız bırakmadı. Adeta “yıldız yağmuru”nun yaşandığı gecede Irmak, kısa bir konuşma yaptı: “Oyuncu arkadaşlarımla emek verdiğimiz bir film oldu. İddialı değiliz. Bundan büyük hayat var. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Takdir sinema seyircisinin... Herkese teşekkür ederim.”

Bir umut hikayesi “Tamam Mıyız?” yaşadıkları talihsizlikler sebebiyle dibe sürüklenen iki insanın yollarının kesişmesiyle başlayan dostluklarını ve hayata tutunma çabalarını beyazperdeye taşıyor.

Fotoğraf gerçeği anlattı

İrem Sak-Okan Çabalar çifti, haklarında çıkan ayrılık dedikodularına noktayı koydu. İkili, Sumru Yavrucuk’la çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Yavrucuk’un daha önce Okan Çabalar’la aşk yaşadığı ve bu ilişki yüzünden Sak’ın aktörü  terk ettiği iddia edilmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERirem sak  okan çabalar  sumru yavrucuk