UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV'DE DÜNÜN RATING ANALİZİ! MERYEM UZERLİ'SİZ "MUHTEŞEM YÜZYIL" NASIL KAN KAYBETTİ? GÜNDÜZ KUŞAĞINDA HANGİ GELİŞMELER YAŞANDI?

TV'DE DÜNÜN RATING ANALİZİ! MERYEM UZERLİ'SİZ "MUHTEŞEM YÜZYIL" NASIL KAN KAYBETTİ? GÜNDÜZ KUŞAĞINDA HANGİ GELİŞMELER YAŞANDI?

TV'DE DÜNÜN RATING ANALİZİ! MERYEM UZERLİ'SİZ "MUHTEŞEM YÜZYIL" NASIL KAN KAYBETTİ? GÜNDÜZ KUŞAĞINDA HANGİ GELİŞMELER YAŞANDI?

Muhteşem Yüzyıl'ın, merakla beklenen yeni sezon ilk bölümü prime-time'da uzak ara birinci oldu.

Ardından totalde Pis Yedili, AB'de Merhamet geldi.

Ancak Meryem Uzerli'siz Muhteşem Yüzyıl, 9 rating yapmasına rağmen, geçtiğimiz dönemlere göre sezona ciddi bir düşüşle başladı.

Meryem Uzerli'nin dizide oynadığı dönemlerde sezon başlarında 30 share'in altına düşmeyen (hatta zaman zaman 35-36-37'lere çıkıyordu) "Muhteşem Yüzyıl", dün totalde 25 share'de kaldı.

Bu aslında ciddi bir düşüş. Meryem Uzerli'yi "Hürrem Sultan" rolüne çok yakıştıran izleyici, belli ki ünlü oyuncunun diziden ayrılmasından pek memnun değil.

Ama bu kan kaybına rağmen, Muhteşem Yüzyıl son sezonunda yine Çarşamba akşamlarının hakimi olacağını belli etti. Ancak 2-3 ve 4'ncü sıraların nasıl şekilleneceği önümüzdeki hafta belli olacak. Çünkü Kanal D, başrolünü Hazal Kaya'nın oynayacağı "Aşk" adlı diziyi önümüzdeki Çarşamba günü saat 20.00'de  başlatacak. Ancak Kanal D yönetimi Merhamet'le ilgili kararı henüz vermedi. Merhamet ya Çarşamba akşamları Aşk'ın arkasından ekrana gelecek, ya da günü değişecek. (Konuyla ilgili olarak bugün-yarın karara varılacak.)

***

"Umutsuz Ev Kadınları" ikinci haftasında çok geriye düştü. ( Totalde 15, AB'de 11) Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni sezon ilk bölümü geceyi AB'de 3'ncü, totalde 4'ncü sırada tamamlamıştı. "Umutsuz Ev Kadınları" ile ilgili asıl neticenin dün akşam belli olacağını daha önce yazmıştım. (İŞTE O YAZI) "Muhteşem Yüzyıl"ın başlamasıyla birlikte, "Umutsuz Ev Kadınları" da, Fox'un Pazartesi ve Salı günü yayınlanan prime-time dizileriyle aynı sorunu yaşamaya başladı. Ana Haber'in 21.30'da yayınlanması ciddi bir sorun. Cuma gecesi çok başarılı bir izlenme oranı alan Fatih Portakal'a da yazık oluyor.

***

Sabah kuşağına gelirsek, "Her Şey Dahil" ve "Melek"in, totalde Salı gününe göre izlenme paylarının biraz yükselmiş olduğunu görülüyor. İki program da dün AB grubu izleyicisi tarafından  aşağı, yukarı aynı oranda izlenmiş. Ancak

Gülben ise daha da geriye gitti. Hatta, total grubunda Melek'in gerisinde kaldı. Bu durum ciddi bir tehlike sinyali veriyor. Bir de madalyonun öteki yüzüne bakarsak, Gülben Ergen'in, Mustafa Erdoğan'dan boşandıktan sonra malesef ne özel hayatında, ne de iş hayatında yüzü gülmüyor. Son olarak Gülben Ergen'in TRT'deki sabah programı da iyi gitmemiş ve yerini Esra Harmanda'ya kaptırmıştı. Show Tv'deki ilk üç gününde aldığı sonuçlar da ne yazık ki umut verici değil. Ancak Gülben Ergen yetenekli ve hırslı bir isim. Biraz zaman tanımak gerek.

***

Televizyonlarda her gün, yeni bir gündür. Yarınki analizimde görüşmek üzere.

Evren Ersoy 

evrenersoy@gmail.com 

TWITTER: https://twitter.com/EVRENERSOY 

EVREN ERSOY'UN, 2 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!

 

EVREN ERSOY'UN, 3 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!

 

EVREN ERSOY'UN 4 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 5 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİ

 

EVREN ERSOY'UN 6 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 7 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 8 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 9 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 10 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 11 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 12 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN 13 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN, 14 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!

 

EVREN ERSOY'UN, 15 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ! 

 

EVREN ERSOY'UN, 16 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!

 

EVREN ERSOY'UN, 17 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13