UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TV'DE DÜNÜN ANALİZİ! STV'NİN "KÜÇÜK GELİN"İ, BÜYÜK KANALLARI NASIL SOLLADI? TEHLİKE SİNYALİ VEREN "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR", HAFTADA BİR GÜNE DÜŞTÜ!

TV'DE DÜNÜN ANALİZİ! STV'NİN "KÜÇÜK GELİN"İ, BÜYÜK KANALLARI NASIL SOLLADI? TEHLİKE SİNYALİ VEREN "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR", HAFTADA BİR GÜNE DÜŞTÜ!

TV'DE DÜNÜN ANALİZİ! STV'NİN "KÜÇÜK GELİN"İ, BÜYÜK KANALLARI NASIL SOLLADI? TEHLİKE SİNYALİ VEREN  "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR", HAFTADA BİR GÜNE DÜŞTÜ!

"Yetenek Sizsiniz Türkiye uçtu"

"Yetenek Sizsiniz" Türkiye, 8 ratingi geçerek hem totalde, hem de AB'de birinci oldu. Jüriye Eser Yenenler'i dahil eden Acun Ilıcalı'nın programı, yeni sezonun ikinci gününde ratingini arttırarak yine zirvede yer aldı.

***

"STV'nin dizisi 'Küçük Gelin', 6 ratinge dayandı"

Günün en büyük sürprizini, Samanyolu Tv'de ikinci bölümü ekrana gelen "Küçük Gelin" gerçekleştirdi. Total grubunda geçtiğimiz hafta üçüncü olan dizi, dün akşam 5.78 ratingle "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin ardından ikinci sıraya oturdu. Böylece "Küçük Gelin", ortalama 3.51'lik ratingini 2 puandan fazla arttırdı.

"Küçük Gelin", STV'nin program ve yayın planlama bölümünün başında bulunan Murat Keskin'in, ikinci dizi projesi. Keskin'in hayata geçirdiği "İki Dünya Arasında" adlı günlük dizi çok olumlu tepkiler alırken, "Küçük Gelin" de, henüz ikinci bölümünde büyük bir başarı elde etti.

***

"Ben Bilmem Eşim Bilir"den tehlike sinyali!

Kanal D'de ekrana gelen "Ben Bilmem Eşim Bilir" dün aldığı sonuçlarla büyük hayal kırıklığı yarattı. AB'de 7'nci, totalde 6'ncı sıraya geriledi! Geçen Pazar akşamına göre ratingi neredeyse yarı yarıya düştü. ( Bu arada "Ben Bilmem Eşim Bilir" için geçtiğimiz Pazartesi günü de tehlike çanları çalmaya başlamıştı. Düşüşün nedenlerini yazmıştım. ( İŞTE O YAZI ) Bugün "O Ses Türkiye" de başlıyor. Ve gelişmeler böyle olunca, yarışmanın izlenme oranlarındaki düşüşü gören Kanal D yönetimi duruma hemen el koydu. Kanal D bu akşam "Ben Bilmem Eşim Bilir"i yayınlamayacak. Yeni sezonda Pazar ve Pazartesi günlerine alınan yarışma, bu hafta sadece Pazar günü ekrana gelecek.)

"Çocuklar Duymasın"ın gündüz tekrarları AB'de çok iyi gitti

Fox'ta ekrana gelen "Çocuklar Duymasın"ın öğle saatlerinde yayınlanan tekrarları, AB'de "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin ardından 3'ncü ve 4'ncü sırayı aldı. Durum böyle olunca, Fox'un iddialı prime-time dizisi "Babam Sınıfta Kaldı" 5'nci sıraya geriledi.

Evren Ersoy 

evrenersoy@gmail.com 

TWITTER: https://twitter.com/EVRENERSOY 

EVREN ERSOY'UN, 2 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!


EVREN ERSOY'UN, 3 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!


EVREN ERSOY'UN 4 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 5 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİ


EVREN ERSOY'UN 6 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 7 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 8 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 9 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 10 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 11 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ


EVREN ERSOY'UN 12 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİ


EVREN ERSOY'UN 13 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ

 

EVREN ERSOY'UN, 14 EYLÜL 2013 GÜNÜNE AİT RATING ANALİZİ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13